Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Č

činčo

18. 2. 2009 11:47
Pan prezident přece

jmenuje soudce:-P

0 0
možnosti
JT

slatin

18. 2. 2009 10:50
Mohu se domnívat,ale nemohu dokázat

Kolik pracovníků tajných služeb také zmizelo v zahraničí na různých ambasádách,než se přežene ten vítr očisty.Se skartací osobních spisů pracovníků represivních složek tehdejšího režimu zmizely i důkazy a takový "občan" si může dneska s úsměvem na tváři užívat s důchodu,placeného  také z daní jejich obětí....

0 0
možnosti
A

agent

18. 2. 2009 11:45
Re: Mohu se domnívat,ale nemohu dokázat

Vážení, já malinko odbočím. Víte kdo včera soudil kauzu "Pohlavek" Zapamatujte si dobře. JUD. Naděžda Žáková! Ta a s ní další dvě, JUDr. Říhová a JUDr. Ferešová, stejně jako JUDr. Lobotková, jsou "dámy" soudkyně, které nikdy nikdo neprověřil, jejich písemné materiály se jistě ztratily a proto o jejich minulosti  dnes "nikdo nic neví"! Tyto soudkyně nesou lví podíl nad očistou agentů StB! A co myslíte, které byly v KSČ???

     Jistě máte pravdu, ztratilo se a zničilo se mnoho písemností..., kdo za to může, kdo dal pokyn a jak je možné, že StB končila až čtvrt roku "po revoluci"!  Čtěte : Robert Buchar, Kolaps komunismu, tam Vám všem řeknou  podrobnosti nejen skuteční odpůrci režimu, ale i Zifčák a jeho úkol na demonstraci, včetně toho, co mělo následovat! Je to HNUS!

0 0
možnosti
P

Paxa

18. 2. 2009 10:48
Souhlasím

a obávám se, že odpovědí na otázku v titulku je, že komunistické grázly nechrání jen vláda, soudy, politická reprezentace či eknomicky vlivné subjekty, ale především společnost sama, její členové, lid prostý. Bohužel ve skutečnosti zřejmě menšina občanů stála a stojí nejen o jejich potrestání, ale i o připomínání jejich zločinů a vůbec historických událostí a historické reality té doby.

0 0
možnosti
ML

Xavier-xxx

18. 2. 2009 10:46
DAMN

Tohle je i vaše dílo pane Havel.Děkujeme:-(

0 0
možnosti
C

czechopolak

18. 2. 2009 10:37
Kdo chrání komunistické grázly?

Nedivím se Pravomilu Raichlovi, že chtěl Judr Vaše zastřelit.  To, že Judr Vaš je na svobodě je a ne ve vězení je ostuda, ten člověk spáchal zločiny a musí být za ně potrestán. Nikdo nemá

právo Pravomila Raichla kritizovat.

0 0
možnosti
C

czechopolak

18. 2. 2009 10:35
Kdo chrání komunistické grázly?

 Vzpomeňme si co se pro potrestání komunistických grázlů udělalo po revoluci,

 nic. Pan havel vytýčil heslo nejsme jako oni, umožnil jim zlikvidovat důkazy svých lumpáren a nakonec jim udělil generální pardon.

Hned po převratu měli zasedat soudy a největší darebáky zavřít, ne čekat nechat mizet důkazy . Co dokázal moudrý vous Benda, nic jen se ztrapnil

v případu údajné spolupráce Helmuta Zilka s Stb. Nebyla a není tu vůle tyhle lidi potrestat.  Mimochodem v téhle zemi se zločinci mají lépe než běžní bezúhoní občané.

 

0 0
možnosti
A

agent

18. 2. 2009 11:50
Re: Kdo chrání komunistické grázly?

Dovolím si oponovat. "Moudrý vous" Benda se neztrapnil, ten Havla na poznatky k Zilkovy  naopak upozornil! Havel jej pouze odbyl! Když aféra pak začala a Benda se Hájil, že Havla na toto upozorňoval, Havel Bendu obvinil ze LŽI! A ten z toho byl zcela zničen!!! Havel je prapříčina dvacetileté reality! Jím podepsané zákony umožňují to, co výše i níže kritizujete!!!  A Havel tak jednal NIKOLIV Z nevědomosti nebo tuposti!  Ale zcela cíleně a záměrně!!!

0 0
možnosti
JK

kurzan

18. 2. 2009 10:31
promlceni

Institut promlceni ma sve duvody. Obecne ho pravni teorie pojima zaprve jako urcity trest pro stat, ze nebyl schopen po urcitou dobu zacit stihat nektere zlocince a za druhe jako navaznost na teorii, ze trest neni pouze mstou, ale take vychovnym a preventivnim opatrenim - coz po padesati, sedesati letech zcela jiste neni. A namitka, ze dany zlocinec nemohl byt stiham protoze byl soucasti systemu, jenz tu tehdy vladl by mohla byt uplatnitelna snad v roce 1990 - ostatne prave proto byl do trestniho zakona vsunut § vylucujici z promlceci doby pro urcite ciny roky 1948 - 1989.

0 0
možnosti
AH

alex hart

18. 2. 2009 18:25
Re: promlceni

česky řečeno: Je ostudou všech těch vyžírků na všelijakých úřadech a ústavech pátrajících po zločinech komunismu, že od listopadu neudělali prakticky skoro nic k tomu, aby VČAS přivedli před soud alespoň ty nejkřiklavější případy, které by se z té doby měly soudit. Místo toho mají dnes, tj. 20 let po sametu všichni plnou hubu keců. Proč teď řvete tady? Běžte řvát na ty vyžírky v těch úřadech. Ti jsou přeci za dokumentování zločinů komunismu placení.

.

A co předvedli? Po dokumentech a zvukových nahrávkách z procesu s Miladou Horákovou začali veřejně pátrat až někdy v letech 2007/2008. Co je to za debily? A za co je vůbec platíme?

0 0
možnosti
AH

ajk

18. 2. 2009 10:18
.........

kdo je chrání?stačí si uvědomit že Livie Klausová se za svobodna jmenovala Šalgovičová........

0 0
možnosti
JK

regulator

18. 2. 2009 10:23
Re: .........

e jeji manzel Pruzinskij..............voba se maj zaco stydet.  

to je fakt k zbliti....proc neni presidentem nejaky politicky vezen, vzdelanejch bylo mezi nima dost. radsi bych na hrade nekoho .....kdo ma cistej moralni kredit plus vzdelani.  Pouze vzdelani u politika nestaci.................

0 0
možnosti
AF

Toli

18. 2. 2009 10:05
Slávistický homelessák - bývalý

R^R^

0 0
možnosti
JK

regulator

18. 2. 2009 10:19
Re: Slávistický homelessák - bývalý

to je mozny.,..............ale clanek napsal vyborne !R^

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

18. 2. 2009 9:57
tak vše je dneska o penězíc jednoduché v kapitalizmu řešení

i mně přišel tento mejlík s výhodnou nabídkou zajímavé práce a souhlasím a blogem autora  ve všem ! http://jirimlejnek.blog.idnes.cz/c/60409/CEZ-prani-do-roku-2009.html!

0 0
možnosti