Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Mira UL

15. 8. 2010 22:11
Jiří Kajíjen je symbolem

člověka plánovitě zneužitého pro zakrytí zlločinného spolčení komunistických vrahů zaměstnávaných ďaňovými poplatníky. Tento film jsem neviděl a ani vidět nechci, stačí mi vidět práci jiných komnistických zločinců, "demokraticky" zvolených v květnu 2010 do parlamentu. A je úplně jedno, ve které komunistické straně jsou organizovaní - počínaje KSČ přes ODS, TOP 09 či VV! Vy, kteří jste volili, jste odpovědní za činnost politiků, Vámi vybraných politických stran a politicky řízené policie, státních zástupců (státních - to je opravdu vtipné), soudců a úředníků počínaje obcemi přes kraje a ministerstva. Proč pořád chodíte volit? Je to proto, abyste si pak mohli stěžovat na politiky? Dejte pár facek sami sobě, ale nejdřív jděte do kina na film Kajínek, aby ty facky měly správnou sílu!

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
MU

Mira UL

15. 8. 2010 22:13
Prosím, omluvte překlep,

Jiří Kajínek, nikoli Kajijen, omlouvám se Jiřímu Kajínkovi i čtenářům.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
JN

HansN

16. 8. 2010 0:31
Re: Jiří Kajíjen je symbolem

Ti kteří nechodí volit, musí žít podle zákonů politiků zvolených těmi co volit chodí! Takže jaký je rozdíl mezi ovcí a člověkem obdařeným volebním právem, který jej nevyužívá?

0 0
možnosti
MU

Mira UL

16. 8. 2010 1:10
Re: Jiří Kajíjen je symbolem

Máte v tom trošičku nepořádek. Ve skutečnosti volí i ten, kdo nehodí do urny hlasovací lístek. Ta podle Vás "ovce" říká: nechci nikoho z těch, kteří mi před volbami slibují cukr a po volbách na mne vezmou bič. A propó, myslíte si, že když děláte pořád stejnou chybu (volíte lidi ze stejného seznamu), bude někdy výsledek jiný než špatný? Kdo z nás dvou je skutečný občan a kdo je jenom hloupá ovce?

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
M

martin5.3

16. 8. 2010 8:49
Re: Jiří Kajíjen je symbolem

Ta ovce říká - je mi jedno, kdo tam bude, vyberte někoho za mě.

Tím, že nejde volit, nijak neovlivní kdo jí bude vládnout a už vůbec tím neovlivní, že nebude zvolen nikdo a nejdou se nějací lepší kandidáti.

0 0
možnosti