Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

16. 8. 2010 10:48
jak muze jit

nekdo na tenhle film. Nechapu, kdo muze jit na takovy film.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

16. 8. 2010 16:25
Re: jak muze jit

;-DTaky mi přijde nesmyslné vyhodit peníze za kino...když stačí stáhnout, že?;-D

0 0
možnosti

rezjir rezjir

16. 8. 2010 7:24
hovořit o zostřovaání třídního boje

nepředstavuje vyhlášení války, prostě a jednoduše upozorńuje na to, že nepřítel útočí a že tedy je třeba se bránit.

0 0
možnosti

Dr No

16. 8. 2010 0:46
On si asi nikdo neuvědomuje

druhý aspekt této záležitosti. Pokud je Kajínek opravdu nevinný, nejde jen o to, že ve vězení sedí neprávem, ale také o to, že po svobodě chodí skutečný vrah (vrazi?) a směje se spravedlnosti ...

0 0
možnosti
H

Homer.Simpson

16. 8. 2010 4:11
Re: On si asi nikdo neuvědomuje

ha ha ha;-D

0 0
možnosti
MU

Mira UL

15. 8. 2010 22:11
Jiří Kajíjen je symbolem

člověka plánovitě zneužitého pro zakrytí zlločinného spolčení komunistických vrahů zaměstnávaných ďaňovými poplatníky. Tento film jsem neviděl a ani vidět nechci, stačí mi vidět práci jiných komnistických zločinců, "demokraticky" zvolených v květnu 2010 do parlamentu. A je úplně jedno, ve které komunistické straně jsou organizovaní - počínaje KSČ přes ODS, TOP 09 či VV! Vy, kteří jste volili, jste odpovědní za činnost politiků, Vámi vybraných politických stran a politicky řízené policie, státních zástupců (státních - to je opravdu vtipné), soudců a úředníků počínaje obcemi přes kraje a ministerstva. Proč pořád chodíte volit? Je to proto, abyste si pak mohli stěžovat na politiky? Dejte pár facek sami sobě, ale nejdřív jděte do kina na film Kajínek, aby ty facky měly správnou sílu!

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
MU

Mira UL

15. 8. 2010 22:13
Prosím, omluvte překlep,

Jiří Kajínek, nikoli Kajijen, omlouvám se Jiřímu Kajínkovi i čtenářům.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
OR

oskie98

15. 8. 2010 20:02
Bulvár vládne?

Kájínek možná není vrah, je to ale kriminálník a lump. Takže mi přijde v každém případě ohavné točit film "Kájínek" (podobně jako předtím o heparinovém vrahovi). Vždyť mohli natočit něco napůl fiktivního a zaměřit se na kritiku justice a policie (jak píšete) více než na postavu Kájínka. To by ovšem nebyl kasovní trhák. A o to zřejmě jde, a (už dávno) ne o filmové umění. Pro mě je ostudným obrazem naší současné filmové "kultury", že se lidem předkládají takové filmy, a ti na ně opravdu chodí ... :-/Rv

0 0
možnosti
T

tygr.karlos

15. 8. 2010 20:20
Re: Bulvár vládne?

Takže za prvé, je to Kajínek, ne Káááájínek...

A za druhé, proč by mělo být všechno filmové umění? Z mého pohledu je to parádní film, Brabec s Jáklem si hrají úžasně s kamerou a filtry, tenhle styl ála český Michael Bay žeru a dlouho to tu chybělo... ale o to nejde. Jde spíš o to, že tvůrci si na tenhle film museli každý halíř sehnat sami (občas to trvá i několik let!) a proto ho natočili tak, aby na trhu zaujal. Proto tam hrají polští a ruští herci, aby mohli film prodat i v cizině, vydělal na sebe a oni se mohli pustit do něčeho dalšího. Jestli musíš vidět "umění", máš v průběhu roku bezpočet možností sledovat sra*ky například Alice Nellis a podobných tvůrců, kteří parazitují na fondech... filmy, které si na sebe v životě nevydělají, protože stojí za vyližkapsu a nikoho nezajímají. Tenhle film lidi baví, vydělá si na sebe a ještě upozorní na pár šokujících věcí... a o tom to je. Jákl ruluje tak, jak se to naposledy povedlo snad jenom Janákovi. Snad nakopne vlnu českých akčňáků :)

0 0
možnosti
D

dampfer

15. 8. 2010 19:02
Samozřejmě

kdybych byl v kůži vraha, určitě bych zastřelil toho přeživšího krasavce, střeleného do pozadí a prý do lopatky, aby policisté neměli svědka. Pan Kájinek není určitě tak hloupý, aby ho "nechal běžet!!" Je to důkaz korupčního jednání státních orgánů a mělo by to být urychleně napraveno. A tvůrci tohoto procesu by se měli rozhodným způsobem podílet na vyplacení náhrady - nevinnému.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

15. 8. 2010 18:45
Souhlas.

R^[>-]

0 0
možnosti