Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin_H

1. 2. 2010 11:02
Zeman Vám vadí?

Takže spíš doporučujete levicovým voličům volit paroubka, který se po volbách spojí s komunisty a svým bezuzdným populismem rozfofruje rozpočet?

Nebo by snad měli volit rovnou ty komunisty?

Vaši logiku bych chtěl mít...;-D

0 0
možnosti

jarhej

1. 2. 2010 10:12
???

člověče, to je písemka z češtiny nebo co ??? shrnutí milionkrát omletách faktů a dál co ?? jenom samý bláboly, blablabla... mohl byste od minuty do redakce IDnesu... plnit stránky bezvýznamnými nicneříkajícími žvásty... sorry za upřímnost...

0 0
možnosti

Santa1

1. 2. 2010 7:32
Problémy kritizované Zemanem

před a během listopadu ´89 se akorát prohloubily. Pokud jsme tenkrát byli udýchaným maratonským běžcem, který se s těmi špičkami mohl aspoň měřit, pak dneska jsme ubohými vazaly, žijícími částečně z drobtů, které těm špičkám upadnou od huby (např. Škoda-VW), ale především NA DLUH.

Pokud Zbytek úspěšně obchoduje s Rusy a dalšími našimi druhdy bratrskými zeměmi, pak jen poukazuje na nesmyslnost zpřetrhání všech někdejších obchodních vazeb, ze kterých naše země v nových, ideologicky neomezených podmínkách mohla profitovat. Místo toho jsme rozhodnutím od stolu přestali vyrábět zbraně a jediná "bratrská" země, která zůstávala solventní i v turbulentních 90. letech - ČÍNA rušila jeden kontrakt za druhým po každém Havlově plamenném proslovu o lidských právech. Pojmy, jako ekonomická diplomacie vám zřejmě nic neříkají, ale možná pochopíte, že dolary od Rusů nesmrdí o nic víc než od Američanů.

0 0
možnosti

kaktusak

1. 2. 2010 1:41
Zeman podporoval agresi NATO v Jugoslávii

Šlo se o zločin proti míru. Patří do vězení.

0 0
možnosti

Santa1

1. 2. 2010 7:45
Re: Zeman podporoval agresi NATO v Jugoslávii

Do značné míry s vámi souhlasím, ale zároveň tehdejší Zemanovo rozhodnutí z mnoha důvodů naprosto chápu a schvaluji.

Srbové naprosto neznají politický realismus. Neopodstatněným a hlavně neoprávněným maximalismem se zásadně proviňují na svých vlastních lidech. Pokud by například nabídli pokojný rozchod s Kosovem s tím, že k Srbsku připojí jen majoritně Srby osídlené enklávy, nemuselo k ničemu dojít a utečenci teď nemuseli spát pod mosty v Bělehradě.

0 0
možnosti

nemelem,nemelem

31. 1. 2010 22:44
Petice.

Dovoluji si Vás upozornit, pane Matějko, že peticemi se komunismus ani komunisté zrušit nedají. Zato se dají zrušit pomocí vlastního vynálezu, nazývá se třídní boj. Zjistěte si jaké jsou jeho principy a metody. Uvidíte, že to půjde.

0 0
možnosti

Oralek

31. 1. 2010 18:34
:-)

To uz je vazne diagnoza ;-D Takova rusofobie se da najit fakt jen u havlistu, i kdyz tohle uz hranici s paranoiou ;-D (Abych nebyl spatne pochopen, jsem pravicak, takze Zemana volit nehodlam a nejde mi o jeho obhajobu, ale tohle je fakt smesne.)

"...Zdeněk Zbytek, ještě odpudivější kreatura s estébáckými moresy, aktivitami v Rusku..." -- "Ve velkém rozjel obchody s Ruskem a dnes je z něj milionář. Zemanovu Stranu práv občanů vede společně s dalšími dvěma muži s těsnými kontakty na Rusko." -- "...v Praze má dokonce kancelář v budově patřící Rusku.." -- "Snad se tu nerodí další partaj, která půjde Moskvě na ruku." -- "Nový autobus Zemák prý vyjíždí v březnu. Za peníze ruského Lukoilu..."

0 0
možnosti

L. Matějka

1. 2. 2010 18:55
Re: :-)

Nevím, co to má společného s tzv. Havlisty, možná je to diagnóza ale máte pravdu - jsem militantní rusofob. Vadí mi vše ruské a Rusy jako takové nemůžu ani cítit. Být po mém, postavím na východě zeď... To samé platí o Číně. EU;-)[>-]

0 0
možnosti

josefm

31. 1. 2010 17:48
Dobrý článek Láďo,

pravda do posledního písmene, karma.

Je s podivem, že se tak inteligentní člověk obklopuje lidmi s tak "pohnutou" minulostí...

Šlouf a Zbytek... To je zlej sen, pane Zemane... Rv

0 0
možnosti

Saltos Alim

31. 1. 2010 17:25
Opět nahoru

To je ono - nechme se překvapit.  Tento comeback má jednu zajimavost, to je prožitý pád z pěkné výšky do reality normálního běžného člověka - tedy změna  pohledu z ptačí výšky do pohledu z žabolidských  pozic.  Z toho si  člověk Zemanova typu jistě dovede udělat konkretní a tvůrčí závěry s rozhledem poučeného inteligentního politika, což u současných politických diletantů, fušerů a mocipánů prostě chybí když ztratili  kontakt s běžným životem. A že by byl jen loutkou - to ani náhodou při jeho temperamentu, schopnostech a aktivitě. Takže opravdu - nechme se překvapit.    8-o

0 0
možnosti

honzajaka

31. 1. 2010 11:45
sám

o sobě tvrdí, že je recyklovaný politik, tak kde je problém?

0 0
možnosti

Larry Matejka

31. 1. 2010 7:09
Pragmatický posun Miloše Zemana...

Byť jsem názorově daleko víc vpravo, obrovsky sečtělý, inteligentní Miloš Zeman pro mne byl vždy politikem par excellence... Toho Žižkovského Pepíka bych mu nevyčítal, volební stylizace... Čisté ruce nevyšly, nemohly... Zjistilo se, že nebylo možno zlikvidovat parazita bez hostitele. Nebylo možné zlikvidovat příliš prorostlou korupci a mafie bez rozebrání státu... To platí dodnes... Návrat Miloše Zemana do politiky vítám, jako příjemné zpestření té současné potěmkinovské, neinteligentní, politické šedi, harmonizované s evropským posdemokratickým, korporátním neofeudalismem... Kartami nezamíchá. Spíš bych za tím viděl návrat ke "správným dveřím",  špičkový lobbying pro Ruský Lukoil...

0 0
možnosti