Diskuse

Rathova pomsta soudkyni - výraz absolutní blbosti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

tombry

11. 4. 2009 15:18
žvásty

Zase jenom žvásty.To, že byl odvolán Topolánek, není žádná tragédie a v EU to je každýmu šumafuk.Navíc vynit z toho jen Paroubka je dost ubohý,protože to byli i koaliční poslanci (ODS,SZ), kdo proti němu hlasovali. Inu, asi je málo Topolánek podplácel:-)...a zaštiťovat se předsednictvím?Neslyšeli jsme to už někdy v minulosti - hlavně ať máme klid na práci?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 4. 2009 17:06
Re: žvásty

Nejvíc se mně líbí to tvrzení (ono je původně Paroubkovo), že Paroubek za pád vlády nemůže. Vždyť pro pád vlády hlasovali i čtyři přeběhlíci.  Sděluji, že  a/ Paroubek hlasování vyvolal (což je podstatné, čtyři přeběhlíci ho vyvolat nemohli)   b/ Paroubek dodal 71 hlasů. Tedy převážnou část.

Když se teď Paroubek ke svržení vlády nechce hlásit, je vůbec svéprávný? On připravuje něco, co nechtěl? Takže jak je to s jeho neodpovědností (nebo nezodpovědností)?

0 0
možnosti
VH-VAF

Velká hlava - vědec a filozof

11. 4. 2009 13:53
Ráth je prostě krysí rypák

(Y) :-©

0 0
možnosti

mokikin

11. 4. 2009 11:46
Zveřejnění údajů...

... bych za problém nepovažoval... Pan Rath zveřejnil "veřejné údaje". Za problematické bych viděl poskytnutí informace, že se pro odůvodnění soudního výroku mohou občané obracet na soud. Dle mého názoru je tato informace účelově mylná, aby došlo k zatížení soudu. Soud, totiž odůvodnění podává pouze stranám které se soudu zúčastní, byť se jedná o veřejné instituce...

Ale jinak máte pravdu. Pan Rath je "zvláštní" postavička. Upřímně mi je jedno za jakou stranu teď kope, pro mne je to nedůvěryhodný člověk už jen z toho důvodu, že rychle a obratně převlíká kabáty, dle toho, co se mu zrovna hodí...

0 0
možnosti

vodní želva

11. 4. 2009 12:50
Re: Zveřejnění údajů...

no a já bych k tomu ještě dodal, že odvolat se může pouze účastník řízení a navíc pouze proti výroku rozsudku a nikoliv proti jeho odůvodnění.

0 0
možnosti
M

monaliv

11. 4. 2009 11:44
Karma.

Malé a středně velké země doufaly, že ČR jakožto první "postkomunistická" republika ukáže nafoukaným francouzům a angličanům, že i takové země dokáží DOBŘE vést EU a bez problému, a skutečně to šlo, Sarkozy byl odsunut na druhou kolej a i v Británii a Německu se divili a novináři se vyjadřovali vcelku pochvalně. Ale bohužel, kvůli jednomu neukojenému, nenávistnému buranovi z RAJe je všechno jinak. Vrátil tuto republiku mezi Ukrajinu, Bělorusko a Moldávii, protože přesně tak se na nás teďka západ dívá, a bude to trvat dobrých dvacet, třicet let, než se reputace napraví. To, co se promíjí Dánsku a Itálii, se nám prominout nemůže, jsme totiž "postkomunističtí" a demokraticky "nevyspělí".

To, že diktátor z RAJe neměl žádný "plán b", to už je snad jasné i úplnému blbci, poslednímu voliči čssd, ale přesto se na podzim najdou statisíce pomatenců, kteří budou tuto nenávistnou, vidláckou pakáž v čele s rathem, sobotkou (zdaníme bohatší 40%), zavorálkem a jandákem volit.

0 0
možnosti

mokikin

11. 4. 2009 11:51
Re: Karma.

... o to přesně ČSSD jde, vrhnout zemi zpět o pár desítek let, aby si zde mohli vládnout tvrdou rukou. Opravdu nechápu, co si myslí, že se stane když "bohatým" zvíší daně. To si opravdu myslí, že to všichni budou platit? Už jsem slyšel pár názorů typu "Tak to raději přestanu podnikat" nebo "Přesunu sídlo firmy do jiné země", nehledě na to, že si zahraniční firmy rozmyslí, zda u nás budou stavět své továrny a investovat... Jsem zvědavej, z čeho pak bude ČSSD platit své dávky v "sociálním ráji"...

Všechno vystihuje billboard, který se nedávno objevil v ulicích - je na nich pan Paroubek a nápis "Evropa nebo Česko, kašlu na to všecko"

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 4. 2009 11:41
opravdu mne pobavi, kdyz clovek, ktery neni

schopen rozlisit radu EU od rady evropy, nas poucuje, kdo je a kdo neni ve svete znamy a respektovany ;-D

0 0
možnosti