Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Killingworth

21. 2. 2009 22:00
Podle mne dukazem degenerace ceske....

....postkomunisticke spolecnosti je neochota a neschopnost  ty bolsevicke grazly odsoudit a podobny nedostatek nejakych mstitelu, kteri by jich par odpraskli, nebo povesili na krk kone sv. Vaclava.....TOTALNI IMPOTENCE SPRAVEDLNOSTI V CESKU!;-(;-(;-(;-(;-(

0 0
možnosti

qetinac

19. 2. 2009 0:32
Karma

R^

0 0
možnosti

alex hart

18. 2. 2009 18:40
Pláč na špatném hrobě...

Obávám se, že spousta spravedlivě rozhořčených tu pláče na špatném hrobě...

.

Především asi opravdu chybí politická i občanská vůle něco se zločiny minulého režimu dělat. Ale přiznejme si taky, že máme placené profesionály, kteří už 20 let dokumentují zločiny komunismu, ale téměř nic za celou tu dobu nezdokumentovali do takové míry, aby to obstálo jako důkazy u soudu. To je docela ostuda, ne? A proč vůbec máme bandu takových vyžírků platit, když za 20 let své "práce" nedokázali shromáždit důkazy dostatečné k tomu, aby byli zločinci z minulého režimu konečně pohnáni před soud?

.

A ještě jeden pohled na věc. Celá polistopadová ganitura lidí dnes vlivných vznikla tak, že nějak využila své známosti a své kšefty z minulého režimu. Ruka ruku myje, a ryba smrdí od hlavy. Ale pokud bysto tohle chtěli vyčistit, museli byste vyházet nejen celý parlament, ale především celou tu českou mafii veksláků a tunelářů. A v tom je předvším celý ten problém.

0 0
možnosti

alex hart

18. 2. 2009 18:40
Re: Pláč na špatném hrobě...

 

Jenže ty rozkradené státní miliardy působí dodnes jako spolehlivá kouřová clona a brání vyšetření nejen justičních vražd z doby socialismu, ale i vražd a zlodějen polistopadových a dokonce i těch současných. Tam je pes zakopán. A to je potřeba si konečně uvědomit. Takže si stěžujte i u těch, co si nakradli a dnes nemají pražádný zájem, aby se šťouralo v čemkoliv z minulosti.

0 0
možnosti

kevinbb

18. 2. 2009 17:05
Mate pravdu!

Vsichni tihle "spolupracovnici" by meli byt souzeni a odsouzeni! Vsichni!

Bez ohledu na cas!

A ohanet se necim jako, ze "preci nebudeme jako oni" je absolutni blbost, nebo kratkozrakost, nebo prodani sama sebe, nebo chybejici smysl pro pravo a spravedlnost!

Ukazat a nebo dat nekomu "milost" je pravo spravedlivejsiho a objektivnejsiho cloveka ale nesmi byt na ukor spravedliveho trestu!

R^V[>-]

0 0
možnosti

Filip Štojdl

18. 2. 2009 16:56
KARMA

R^

0 0
možnosti

svetla666

18. 2. 2009 16:13
BOJKOTUJEME MODROU Iděs, REFLEX,LIDOVKY.Kupujeme objektivní

nejlépe zahraniční tiskoviny...apropooo Iděs už tady psalo více lidí že je také blokujete nebo elektonicky smažete slušné diskuze ale štvavé vulgární naklikávací jakože blogy ty tady zářily týdny a týdny zvláááááštní !!!?![>-]Rv

0 0
možnosti

qetinac

19. 2. 2009 0:34
Re: BOJKOTUJEME MODROU Iděs, REFLEX,LIDOVKY.Kupujeme objektivní

Štvavé blogy, argumentace pěkně po komunisticku, že?:-©

0 0
možnosti

Paxa

18. 2. 2009 15:51
Vážená idnes,

opravdu nechápu vaše počínání. Byť naprosto souhlasím s tím, že v diskusi nemají co dělat příspěvky rasově nenávistné, podněcující nacismus, fašismus či komunismus apod., nechápu proč jste dvakrát vymazali příspěvek, kde diskutér uváděl jméno soudkyně, která soudila Pavla Wonku a dodnes je podle všeho stále v soudcovské funkci. Co je na tom špatného, utrhačného nebo hanlivého? Neberte, prosím, tento můj dotaz jako provokaci ani jako řečnickou otázku. Já si vážně přeju, abyste odpověděli. Díky.

0 0
možnosti

UltimateBoss

18. 2. 2009 16:50
Re: Vážená idnes,

Obávám se, že na Vaši otázku odpověď nedostanete. Ale důkaz, že JUDr. Marcela Horváthová, je stále ve funkci a soudí u OS Trutnov, najdete zde: http://www.justice.cz/cgi-bin/sqw1250.cgi/zresortu/soudci.html#525

0 0
možnosti

koelner

18. 2. 2009 14:45
kontrolovany spaleni

Kdyz hori les, tak hasici nekdy kontrolovane zapalej nakou cast, aby se ohen nerozhorel jeste dal...

Neni nahodou mozny, ze kdyz bylo poznat, ze komunismus je u konce, ze soudruzy skusily tu revoluci oblivnit estebakama ?

Od nich nasazeny revolucionary, ktery zaruci netrestnanost tech zlocincu ?!!!?

0 0
možnosti

alex hart

18. 2. 2009 18:45
Re: kontrolovany spaleni

To tak samozřejmě bylo, jenže nikdo z těch, kdo se na tom podíleli, to nechce veřejně odhalit. Ani se jim nedivím.

0 0
možnosti

cibich

18. 2. 2009 14:36
Kdo za to může?

Nepotrestání komunistických zločinů patrně souvisí s dohodama mezi Gorbačovem a Reaganem.Pokud se dobře pamatuji,po zatčení posledního představitele NDR Krence okamžitě protestoval Gorbačov a Krenc byl propuštěn.Byla to patrně podmínka"vy nám zachováte majetky a svobodu a my vám předáme moc".Nasvědčuje tomu také rozmístění LM v Praze a po jednání Adamce s Havlem byly s nepochopením milicionářů ztaženy.Ostatně pan Havel by o tom mohl podat svědectví.Nezdá se,že by jakožto morální a mravní autorita tehdejší doby o to nějak zvlášť usiloval

0 0
možnosti

skretik

18. 2. 2009 12:29
Ludmila Brožová - Polednová

Když se podíváte na Milgramův experiment ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Milgram%C5%AFv_experiment ), zjistíte že ono to asi není tak černobílé (63 % došlo až k smrtelné dávce pod vedením někoho jiného).

Osobně pochybuju že by nějaká vůle dotyčné mohla cokoli změnit - věřím že pokud by ji někdo podezříval že by nějakou "vůli" projevit mohla, soudil by někdo jiný.

Za podstatně horší považuji ty stovky těch co "rozhodovali" a všemu unikli... protože jsme "nebyli jako oni". Stejně tak jako všichni ti vrazi co dostali od pana Havla amnestii, protože oni vlastně zabíjeli jen aby svrhli režim.

0 0
možnosti

Naked and petrified

18. 2. 2009 12:43
Re: Ludmila Brožová - Polednová

To ovsem ty, kdo "jen cinili", nijak neomlouva.

0 0
možnosti